Encamp aprova la rebaixa salarial d’un 10% de tots els consellers comunals

El comú destinarà l’import a ajudes socials i aportarà 1,5 milions d’euros al fons de solidaritat del Govern

Consell de comú al Pas de la Casa
Consell de comú al Pas de la Casa COMÚ D'ENCAMP

La sessió del Consell de Comú d’avui, celebrada al Pas de la Casa tal com es fa un cop a l’any, ha aprovat l’aportació al Fons de Solidaritat del Govern per fer front a les despeses derivades de l’emergència sanitària i la rebaixa salarial d’un 10% de l’equip de consellers del comú d’Encamp. L’aportació al fons ha estat aprovada amb els vots favorables de la majoria i d’Agrupament Encampadà i l’abstenció de PS+Independents.

La cònsol major de la parròquia, Laura Mas ha explicat que l’aportació al fons de solidaritat “són ajudes que van dirigides directament als ciutadans d’Encamp”, afegint que “servirà per finançar les ajudes per desocupació i les que vénen derivades de l’emergència sanitària”. Quant a l’aprovació de la rebaixa salarial dels consellers comunals, l’import es destinarà a ajudes socials per poder complementar la partida actual, de prop de 100.000 euros.

D’altra banda, la modificació de la llei de finances comunals ha estat un punt de debat en l’ordre del dia del consell de comú. La proposta també s’ha aprovat pels vots favorables de la majoria i d’Agrupament Encampadà i l’abstenció del PS+Independents. Al torn de precs i preguntes, el conseller Enric Riba de PS+Independents ha preguntat sobre la caseta de turisme ubicada a la plaça de l’Església que es va enderrocar. La cònsol major ha respost explicant que està dins del nou projecte de remodelació de l’avinguda Sant Jordi, incorporant una sèrie de millores com el fet de tenir WCs i ha recordat que estava mal estat i per tant era molt difícil la seva conservació.

Comentaris (1)

Trending