Eduard Tomàs relleva Jordi Cinca com a president del comitè demòcrata d’Andorra la Vella

Com a número 2 del grup parroquial queda Eduard Muñoz en el càrrec de secretari, en substitució de Marc Ballestà

Un moment de la reunió del comitè parroquial. Demòcrates

El militant de base de Demòcrates Eduard Tomàs és el nou president del comitè parroquial d’Andorra la Vella en substitució de l’ex-ministre i actual president del Fons de Reserva de Jubilació de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS), Jordi Cinca. Així ho han acordat els afiliats de la formació taronja en una reunió del grup local de la capital que tenia com a principal ordre el dia la renovació de la junta.

Com a número 2 del comitè parroquial i en el càrrec de secretari hi queda Eduard Muñoz, en substitució de Marc Ballestà, secretari d’Estat d’Afers Financers Internacionals. La resta de càrrecs han quedat distribuïts de la següent manera: Sílvia Riva i Noèlia Lucena seran les representants del comitè parroquial a l’executiva del partit, mentre que Alain Cabanes serà suplent. 

Tomàs ha assegurat que tant ell com Muñoz assumeixen els càrrecs amb molta “il·lusió, humilitat i responsabilitat”, i ha volgut agrair la tasca realitzada per Cinca i Ballestà, que seran “un referent pel que fa a la seva capacitat de lideratge i perspicàcia política”. Finalment, també ha volgut destacar la implicació de tots els integrants del comitè, per “enriquir l’acció parroquial a Andorra la Vella i enfortir el projecte polític” de Demòcrates.