Demòcrates renova la imatge i reactiva les comissions coincidint amb el seu desè aniversari

És manté el color taronja i el logotip juga amb les sigles de la formació i la commemoració de la seva creació

Comentaris

La nova imatge de Demòcrates.
La nova imatge de Demòcrates. DEMÒCRATES

Demòcrates ha renovat la seva imatge coincidint amb el desè aniversari de la creació del partit. El secretari de comunicació, Jordi Ribes ha explicat que amb la nova marca "s'ha buscat estabilitat i serenitat". La formació ha reactivitat les diverses comissions adaptant-les a l'Horitzó 23, el recull de propostes de Govern per al nou escenari després de la pandèmia.

Es manté el color taronja, tot i que com ha reconegut Ribes "és un color complicat sobretot a l'hora d'imprimir-lo perquè pot tenir diferències amb el que havies dissenyat". També Ribes també ha explicat que, tenint en compte el context actual, el partit no es planteja organitzar grans actes per celebrar els primers deu anys, però sí que s’aprofitarà el proper Congrés ordinari per fer-ne esment i farà difusió de la història de DA a través de les xarxes socials.

El secretari general, Jaume Serra, per la seva part, ha opinat que "tot i ser un partit jove, hem demostrat que som un partit de govern". La nova imatge juga amb les sigles de la formació (DA) i amb els deu anys "amb un petit retorn al passat" com ha dit Serra. Ha afegit que Toni Martí continua militant a la formació i ha destacat que amb el càrrec de cap de Govern limitat a dos mandats "ningú es pot perpetuar". Segons el secretari general, vol gestionar el futur postCovid implantant les reformes necessàries. "És important projectar-nos cap al futur i renovar les grans línies d'actuació per plantejar el nou paradigma de la propera dècada".

Pel que fa a les noves comissions, se n’activen tres aquest mes de març, enfocades en l’Horitzó 23, el pla d’acció de Govern reformulat i adaptat als efectes de la Covid-19. Segons ha indicat la secretària d’Organització de Demòcrates, Rosalina Areny, se n'han activat tres en la línia amb els tres pilars de l’H23. Benestar i cohesió, que tractarà temàtiques d’entorn, salut, protecció social i educació; i que estarà coordinada per Trini Marín i Josep A. Bardina. Economia i innovació, que tractarà temàtiques de desenvolupament econòmic, diversificació i infraestructures; i que estarà coordinada per Esteve Vidal i Carles Jordana. Finalment, Aliances pel canvi, que tractarà la transformació digital, l’optimització dels recursos, les finances i les relacions internacionals; coordinada per Ivan Mora i Eduard Tomàs.

Rosalina Areny ha exposat que les comissions estan obertes a tota la militància, permetran generar un “diàleg obert” i “anàlisis aprofundides” de cada acció de l’H23, les quals després podran ser compartides amb el Govern.

 

Comentaris (4)

Trending