Demòcrates i Liberals reben 43.000 euros en donacions durant el segon semestre del 2020

Es tracta d'aportacions de ministres, cònsols i consellers de les dues formacions que han estat posades en coneixement del Tribunal de Comptes

La ministra d'Educació, Ester Vilarrubla i la cònsol d'Andorra la Vella, Conxita Marsol.
La ministra d'Educació, Ester Vilarrubla i la cònsol d'Andorra la Vella, Conxita Marsol. ARXIU

Demòcrates per Andorra (DA) i Liberals d'Andorra (L'A) han rebut  21.150  i 21.872,51 euros respectivament en donacions entre l'1 de juliol i el 31 de desembre del 2020. El Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) publica aquest dimecres un edicte del Tribunal de Comptes amb les donacions posades en coneixement pels partits. 

Els diners rebuts per Demòcrates, corresponen a onze donacions, entre les quals cal destacar els 5.000 euros aportats per la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, per la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i per la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol. En  la relació, també hi apareix el cònsol menor de la capital, David Astrié, qui va fer tres donacions a la formació, dues de 1.500 euros i una de 2.000 euros. El conseller del comú de la capital, Miquel Canturri ha realitzat cinc donacions de 230 euros.

Pel que fa als liberals van rebre també fins a onze donacions. Entre elles hi ha 3.885,65 euros de la cònsol menor d'Ordino, Eva Choy. Els consellers del comú d'Andorra la Vella, Leticia Teixeira i Gerard Estrella també han fet donacions.

Comentaris (1)

Trending