Andorra Endavant es presentarà en solitari en la llista nacional i en les parroquials

El partit de Carine Montaner fa un programa centrat en donar benestar al ciutadà a través de l'habitatge, reformar la Justícia, i lluitar contra el tràfic d'influències i l'amiguisme

Comentaris

Noemí Amador, Marcos Monteagudo i Carine Montaner, dirigents d'Andorra Endavant.
Noemí Amador, Marcos Monteagudo i Carine Montaner, dirigents d'Andorra Endavant. ANDORRA ENDAVANT

Andorra Endavant es presentarà en solitari a les pròximes eleccions generals a nivell nacional i parroquial. "Proposarem un programa per impulsar un canvi per donar benestar al ciutadà a nivell d'habitatge, que és un dret fonamental marcat per la Constitució", diu la presidenta del partit, Carine Montaner.

Un altre punt destacat del programa serà reforçar la separació de poders. "Els sistema judicial presenta moltes disfuncions i molts ciutadans s'han queixat d'injusticies i sospiten que els tentacles del poder executiu arriben fins a la Justícia".

Montaner assegura que cal fer reformes com ara els nomenaments del Fiscal General i del president del Consell Superior de la Justícia, així com la inspecció dels batlles "que s'hauria d'externalitzar". D'aquesta manera "es controlaria la feina d'alguns batlles".

Per la consellera no adscrita, la Justícia és un dels pilars fonamentals de la democràcia "i cal sanejar-lo". Diu que s'ha de lluitar també contra el tràfic d'influències i l'amiguisme. "Cap polític s'hauria de poder presentar a concursos públics". Un altre punt del programa serà el d'impulsar la celebració de referèndums.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending