Andorra Endavant afavorirà plataformes parroquials centrades en les persones per a les comunals

La formació presidida per Carine Montaner troba necessari que els partits nacionals deixin al marge les seves sigles en les parròquies i difícilment anirà en solitari a cap parròquia

El logotip d'Andorra Endavant.
El logotip d'Andorra Endavant.

Andorra Endavant concorrerà en les properes comunals o bé en solitari o bé integrant plataformes que englobin diferents sensibilitats parroquials molt centrades en les persones. L’objectiu, no sempre fàcil, és trobar persones “implicades amb la seva parròquia i amb ganes de canvi”. “La idea és que els partits nacionals s’esborrin per deixar lloc als projectes parroquials aglutinadors, federadors i engrescadors”, ha indicat la presidenta de la formació, Carine Montaner.

Malgrat que concórrer en solitari sembla complicat, és una de les opcions que té sobre la taula Andorra Endavant. I segurament no ho faria sota aquesta marca. Perquè la proposta del grup amb representació parlamentària és que els partits nacionals renunciïn a les seves sigles en pro de projectes estrictament parroquials. “Unes persones que s’agrupin al voltant d’un programa comú de desenvolupament sostenible de la parròquia, centrat en el benestar de les persones”.

Ara mateix no està gens clar on pot incidir Andorra Endavant. A Ordino, on va presentar llista territorial durant les passades eleccions generals, Montaner hauria mantingut converses amb Enric Dolsa. La marcada posició d’Andorra Endavant en contra del projecte de Grifols afavoreix qualsevol iniciativa que vagi en contra d’aquest centre. Per això la candidatura que intenta promoure l’antic cònsol podria comptar amb el suport, implícit o explícit, d’Andorra Endavant. En solitari no farà candidatura.

On hores d’ara sí que sembla que hi ha moviment a l’aixopluc de la formació que lidera Carine Montaner amb l’intent, encara no definit ni assegurat, de poder formar una candidatura és a Sant Julià de Lòria. En aquest sentit, Adolf Vilanova seria un dels impulsors del moviment que es mira d’articular. Aconseguir, però, la quinzena de noms que calen en moltes de les parròquies, però, no és gens fàcil.

Comentaris (2)

Trending