La policia arresta un home per intentar entrar al pis de la seva difunta esposa forçant el pany amb un tornavís

Detenen una dona a Encamp per maltractar la parella

-
-
La policia va detenir la setmana passada sis persones per delictes contra la seguretat del trànsit i set per altres delictes. Cal fer esment a l'arrest d'una dona com a presumpta autora d'un maltractament en l'àmbit domèstic i injúries i resistència greu cap als funcionaris en l'exercici de la seva feina. Els fets van passar en un domicili particular d'Encamp, a causa d'una desavinença conjugal, en la qual la detinguda hauria maltractat la parella. Els agents van intervenir però la dona va fer cas omís a les indicacions de la policia amb injúries i resistència.

La policia també va arrestar un home no resident de 79 anys com a presumpte autor dels delictes contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili i contra el patrimoni per intentar accedir a un domicili particular d'Escaldes-Engordany forçant el pany de la porta amb un tornavís.  

Després d'interrogar l'home, els agents van esbrinar que el pis era de la seva exesposa, qui va morir recentment i de la qual estava separat, en procés de divorci, havent estat denunciat per aquesta en diverses ocasions en els darrers anys, tant a Andorra com a Espanya per agressions i violència de gènere, no podent entrar a la propietat de la difunta. Després i fent un registre al turisme del detingut amb el qual havia vingut des d'Espanya, es van trobar objectes que aquest s'havia emportat de l'interior del traster del referit domicili, utilitzant una clau de procedència il·legítima.

A Sant Julià de Lòria, es van detenir dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral a l'agredir-se en una estació de servei. A Pal, es va detenir un home com a presumpte autor dels delictes contra l' Administració de Justícia -crebantament d'una ordenança penal de suspensió del permís de conduir-, contra la funció pública -desobediència-. En un control de carretera del mateix dia a Encamp, l’home  va ser controlat conduint un turisme i va fugir, fent cas omís a les indicacions dels agents. Posteriorment va ser controlat i detingut.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending