Plega la número 2 de MoraBanc

La sortida de Gisela Villagordo, vinculada a l’entitat des de feia més de vint anys, s’emmarca en el redimensionament del banc i la configuració d’un equip directiu al tomb de la direcció general

-
-
Una de les executives de més visibilitat de MoraBanc, la directora general adjunta Gisela Villagordo, ha deixat l’entitat després de més de vint anys vinculada a l’entitat. La sortida de la bancària hauria estat pactada i s’emmarcaria en el redimensionament de l’empresa alhora que, i sobretot, en la configuració d’un equip directiu de la plena confiança i la mateixa filosofia que vol tirar endavant l’actual direcció general, encapçalada per Lluís Alsina.

Villagordo, llicenciada en econòmiques per la universitat catalana Abat Oliba, havia fet fins ara pràcticament tota la seva carrera professional al que durant molts anys va ser el grup BI-BM. Incorporada al banc el març del 1998 com a gestora de fons, tres anys després assumiria llocs de responsabilitat en el marc dels riscos. El 2016 va esdevenir directora general adjunta amb control directe sobre l’àrea de negoci, fet que tot sovint la portava a aparicions mediàtiques per la signatura de col·laboracions i convenis amb entitats i associacions diverses.

Amb la remodelació de la cúpula de MoraBanc, que ja va portar ara fa més o menys un any a la sortida d’altres alts comandaments -com el director general adjunt responsable de relacions institucionals Fernando López; o els sotsdirectors generals de banca privada (Anna Escoriza) i d’operacions (Mike Manfred Saur)- s’han anat fent diversos reajustaments que han suposat ara la marxa de Villagordo, que durant any, per contracte, no podrà tornar a treballar en el sector financer sempre que esdevingui competència de MoraBanc.

Gisela Villagordo hauria agafat vacances el 31 de juliol i ja no es tornarà a incorporar a l’entitat. Tampoc no ho farà el cap de sistemes informàtics, una persona de relativa recent incorporació i que hauria optat per acceptar una oferta professional que el tornava a Madrid, d’on hauria vingut. Amb la marxa de Villagordo, Sara Álvarez queda com a única directora general adjunta de MoraBanc i, en el seu cas, responsable de l’àrea financera.

-

Relacionat

MoraBanc sacseja la seva cúpula i ‘talla’ un director general adjunt i dos subdirectors

Comentaris (2)

Trending