Pintat lamenta que la Llei de la Funció Pública sigui un “xec en blanc” però no veu clar derogar-la

Diversos integrants de les candidatures de terceravia es reuneixen amb representants de sindicats penitenciaris, de l’ensenyament i de l’administració general 

-
-
El cap de llista de terceravia, Josep Pintat, ha denunciat que la nova Llei de la Funció Pública s’ha convertit en “un xec en blanc” per la seva constant remissió a aspectes reglamentaris que pot fer al seu gust el Govern de torn però ha aparcat, almenys inicialment, la idea de derogar la legislació en cas que mai estigués al seu abast atès que, considera, podria comportar “inseguretat jurídica”. Pintat ha traslladat el seu parer sobre la normativa que regula la feina dels funcionaris a diversos representants sindicals de l’administració.

Terceravia s'ha reunit aquesta tarda amb els representants del Sindicat Penitenciari Andorrà, del Sindicat d'Ensenyament Públic (SEP) i del Sindicat de Personal Adscrit a l'Administració General (Sipaag), a la seu central de campanya de la capital. Els representants sindicals i el cap de llista nacional de terceravia, Josep Pintat, han intercanviat posicions respecte als diversos temes d'actualitat i els sindicats han transmès al candidat les seves inquietuds i demandes entorn de la funció pública, com els complements salarials o la jubilació. 

Pintat ha ha mostrat als sindicalistes el seu malestar per l'aprovació de la Llei de Funció Pública, la qual ha qualificat de "mal anomenada reforma, ja que no ha estat fruit d'un consens" i ha estat "un xec en blanc", per la dinàmica reguladora a base de reglaments. El cap de la llista nacional de terceravia ha assegurat als representants sindicals que treballarà "per una administració pública estructurada i ben dimensionada que s'adapti a la realitat del país" i ha matisat que el plantejament de derogar la Llei de la funció pública podria crear "inseguretat jurídica".

Comentaris (1)

Trending