Pas-Grau comença a comercialitzar aquest divendres forfets d’Arcalís, que allargarà la temporada fins l’1 de maig

Qui acudeixi a les oficines de Grandvalira al Funicamp, al Pas de la Casa o a Grau Roig per adquirir el passi de dia podrà esquiar també a Ordino per 15 euros més

-
-
L’aliança entre Pas-Grau i Ordino-Arcalís es comença a visualitzar. Aquest divendres, a les taquilles que Grandvalira té al Pas de la Casa, a Grau Roig o al Funicamp, a Encamp, es començaran a comercialitzar forfets conjunts. A Arcalís s’hi podrà esquiar fins l’1 de maig, ja que les condicions de neu ho permeten, segons diverses fonts. Per això, tant els esquiadors de dia al sector controlat per Saetde de Grandvalira com aquells que tinguin el forfet de temporada del domini de les valls d’Orient podran allargar la temporada amb un petit suplement, segons que han confirmat fonts properes a totes dues estacions.

Aquest dimecres i dijous s’han estat fent proves des del punt de vista tècnic per comprovar si era possible comercialitzar els forfets d’Arcalís a les instal·lacions de Grandvalira-Saetde. Tècnicament tot ha funcionat a la perfecció i aquest divendres ja es llança tímidament la proposta per oficialitzar-la a partir de dissabte. És la primera acció que permetrà començar a veure el nou control que sobre l’estació ordinenca passa a tenir l’empresa controlada per la família Viladomat. Saetde va ser l’única societat que es va presentar al concurs per privatitzar Secnoa. Tot i que l’oferta de la societat que gestiona Pas de la Casa i Grau Roig presentava algunes variables no previstes inicialment en el plec de condicions, en no haver sorgit cap impediment ni al·legació durant el termini d’exposició pública de la proposta es dóna per fet que Saetde ja és la nova accionista majoritària de Secnoa, malgrat que el pas s’ha de formalitzar en la teoria legal.

Aquells que siguin titulars d’un tiquet de temporada sencera del domini de les valls d’Orient podran obtenir amb un suplement de 25 euros un forfet de final de temporada de Secnoa

A la pràctica, però, ja serà una realitat. Els esquiadors que acudeixin a les taquilles de Grau Roig, Pas de la Casa o Funicamp podran adquirir, a més a més del forfet per a Grandvalira, també el forfet de dia per a Arcalís pagant un suplement de 15 euros. Aquells que siguin beneficiaris d’un forfet de temporada de Grandvalira i vulguin allargar la temporada (a Grandvalira el curs acaba el 8 d’abril), podran adquirir el que vulgarment ja s’està començant a conèixer com el forfet de final de temporada d’Arcalís. Pagant 25 euros de suplement -i sempre que es tingui el forfet de temporada de Grandvalira, és a dir, unes set mil persones- es podrà també esquiar a Arcalís fins a l’1 de maig, data fins la qual s’allargarà l’obertura de l’estació ordinenca.

Comentaris

Trending