Wild Forest només acollirà els animals de Naturlàndia si aconsegueix prop de 30.000 euros

La reserva on han d’anar els 35 exemplars de l’ecoparc lauredià ha iniciat una campanya per recollir fons a través de la plataforma Gofundme

Imatge de la campaya a Gofundme.
Imatge de la campaya a Gofundme.

Ja no queda tant clar que els animals de Naturlàndia, almenys tots ells, puguin ser acollits, com s’havia previst en un inici, en la reserva catalana Wild Forest, situada prop de Montserrat. Els gestors de l’espai han advertit via xarxes socials que per poder fer-se càrrec dels fins a 35 exemplars que deixaran l’ecoparc lauredià necessitaran una important dotació econòmica. I, per això, han encetat una campanya de recollida de fons via xarxes socials.

La iniciativa s’ha vehiculat a través de la plataforma gofundme i sota el lema ‘Macrorescat Reserva Wild Forest’. Expliquen que, en el seu dia, es van oferir a acollir els animals de Naturlàndia, sempre que s’aconsegueixin els diners necessaris per fer-ho. Posen en relleu que, actualment, ja s’ocupen de 22 cèrvids i 15 ovelles i cabres. Per tant, l’arribada dels 35 animals del parc lauredià suposaria gairebé doblar el nombre d’exemplar, amb “el cost extra mensual en menjar, aigua i veterinaris que això suposa”. A més, moltes de les femelles estan embarassades i, per tant, hi hauria més animals en un termini curt de temps.

Per això, s’acolliran si “aconseguim recaptar els fons per preparar bé la seva arribada”. I la recerca dels diners es farà via aquesta campanya per internet. La previsió es fa amb un càlcul de 850 euros per cada animal i s’avisa que “no acollirem tants exemplars si no podem oferir-los la millor vida possible amb tota seguretat”.

L’objectiu s’ha xifrat en 29.750 euros. Fins ara, han aconseguit 183 donants, amb prop de 3.700 euros recollits.

Etiquetes

Relacionat

Naturlandia assegura que buscarà un altre lloc per a 35 animals si no els pot acollir Wild Forest

Comentaris (4)

Trending