Naturlandia assegura que buscarà un altre lloc per a 35 animals si no els pot acollir Wild Forest

Des del parc expliquen que tots ells tindran una sortida digna i pel que fa als salvatges, continuen els tràmits per a la seva marxa

Comentaris

naturlandia

La sortida dels animals de Naturlandia no va al ritme que els seus gestors voldrien. La reserva Wild Forest necessita 29.750 euros per acollir 35 herbívors que estaven a l'ecoparc. Pel que fa als animals salvatges, continuen els tràmits per a la seva marxaDes de Naturlandia expliquen que tots ells tindran una sortida digna.

Al mateix temps han afirmat que si falla l'opció de Wild Forest, situada prop de Montserrat es buscaran altres llocs. Hi ha 12 muflons, sis isards, cinc cervols japonesos i quatre ibèrics i vuit daines. Quan es tanqui l'acord per a la seva nova llar, la intenció dels responsables de l'ecoparc és dur a terme l'operació sortida amb tota discreció per evitar un "estrès emocional" als animals.

Imatge de la campaya a Gofundme.

Relacionat

Wild Forest només acollirà els animals de Naturlàndia si aconsegueix prop de 30.000 euros

En principi, a finals del mes de març, el trasllat a Wild Forest estava pendent, teòricament, de només uns tràmits burocràtics i que s'havia de dir a terme durant el mes de maig. Fins i tot els responsables de l'ecoparc van informar que efectuarien un "seguiment acurat" del trasllat dels animals i de la posterior reintroducció al seu hàbitat. 

 

Comentaris (4)

Trending