El Vide Dressing de la Massana amplia l’espai per l’elevada demanda d’estands

Es farà de l'11 al 13 de novembre amb més de 90 paradetes i la creació d'una zona de roba i articles infantils de segona mà

Comentaris

Una parada del Vide Dressing de l'edició 2021.
Una parada del Vide Dressing de l'edició 2021.

El Vide Dressing de la Massana amplia l'espai, per l'elevada demanda d'estands, i crea una zona de roba i articles infantils de segona mà. Hi haurà més de 90 parades de moda i complements. Tindrà lloc de l’11 al 13 de novembre, a l’edifici de les Fontetes i a la Closeta.

Des de fa vuit anys, la Massana organitza el Vide Dressing, un mercat de roba i complements de segona mà. La idea va sorgir de dues noies amants de la moda i dels mercats que s’organitzen als sud d’Europa. El comú de la Massana va recollir la proposta i des d’aleshores, el mercat no ha parat de créixer. Tant és així, que en aquesta edició s’ha duplicat l’espai, per poder donar cabuda a totes les paradistes que han sol·licitat un estand.  El mercat es va començar a fer a la Closeta, però l’espai va quedar petit. Les dues darreres edicions s’han fet a l’edifici de les Fontetes, amb la participació d’una seixantena de parades. En aquesta ocasió, s’han rebut més de noranta sol·licituds i per això s’ha decidit ocupar els dos espais. “D’aquesta manera, a més d’ampliar l’espai també provoquem un pas continuo de visitants pel centre de la parròquia”, explica el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

Una altra de les novetats és la creació del Vide Kids, un espai específic de roba, joguines, cotxets i altres articles relacionats amb els infants. El Vide Dressing va néixer amb l’objectiu de fomentar la reutilització dels productes, però centrant-se en la moda i els complements, per diferenciar-se dels mercats del voltant. “La clau de l’èxit és que les persones que ens visiten saben que aquí hi trobaran peces en perfecte estat i de marques molt variades”, assegura el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà. “Com sabeu, el millor residu és aquell que no es genera. Per això és important aquesta cultura d’allargar al màxim la vida dels productes”, afirma Garrallà.

Pel conseller també és important l’aspecte dinamitzador del mercat, ja que rep nombrosos visitants disposats a trobar alguna ganga. I és que al Vide Dressing s’hi poden trobar des de bosses de mà de primeres marques a jaquetes, sabates, vestits de festa, anoracs, ulleres de sol i molts altres complements. Amb l’al·licient de poder comprar a preus baixos, ja que totes les peces són de segona mà. També hi ha objectes que no s’han utilitzat mai, ja que per alguna circumstància la persona que la va adquirir no la va arribar a estrenar.

Un cop consolidat el projecte, que compta amb una gran acceptació per part del públic andorrà i dels turistes que es troben al país, el Vide Dressing té la intenció d’arribar al públic de les comarques catalanes veïnes i esdevenir el gran mercat de roba i complements de segona mà dels Pirineus. El mercat  obrirà les portes el divendres, 11 de novembre. L’horari de la jornada inaugural serà de 16 a 19 h. Dissabte obrirà de 10 a 19 h i diumenge de 10 a 14 h.

Etiquetes

Comentaris

Trending