Veïns de les zones d’Andorra la Vella on es fa porta a porta lamenten el sistema

“Ens fan comprar bosses de diferents colors per les escombraries, ens obliguen a baixar-les diferents dies i després ho recull tot junt sense classificar res”

El calendari de recollida.
El calendari de recollida.

Veïns de les zones d’Andorra la Vella on es fa el sistema de recollida d’escombraries porta a porta lamenten aquesta fórmula perquè consideren que es trasllada a l’usuari, al resident, una feina que després no té cap mena de translació en l’àmbit ambiental, de la gestió dels residus, perquè “tot acaba barrejat”.

Els veïns en qüestió lamenten que des de fa unes setmanes, han detectat que les persones que passen a recollir els residus, barregen allò que hi ha en els contenidors d’alguns blocs amb les bosses que es dipositen al carrer en el cas d’altres edificis que no tenen contenidors on aplegar-les totes seguint les directrius establertes.

En definitiva, indiquen els veïns, “ens fan comprar bosses de diferents colors per les escombraries, ens obliguen a baixar-les diferents dies i després ho recull tot junt sense classificar res”. I això, asseguren, desanima, treu de polleguera i incita a no continuar fent la ‘feina’ que es demana.

Comentaris (9)

Trending