Els veïns del revolt de Ràdio Andorra recuperaran al juliol les places d’aparcament perdudes

El Govern ha licitat els treballs de reforma de la voravia però el comú habilitarà en els pròxims dies una zona blava provisional per facilitar l’estacionament de vehicles

Les places d'aparcament estan ara deshabilitatdes.
Les places d'aparcament estan ara deshabilitatdes. G. P.

El Govern ha posat fil a l’agulla per actuar sobre els importants desperfectes que fa setmanes es van detectar a la voravia de l’antic revolt de la carretera general 2 a l’altura de Ràdio Andorra. El risc per a la seguretat dels vianants que presenta aquest tram fa que s’hagi tancat, fet que ha suposat l’eliminació de diferents places d’aparcament. Ara, s’han licitat els treballs per arreglar-la. Mentre aquests es fan, el comú d’Encamp preveu fer canvis a la zona per poder recuperar els llocs d’estacionament perduts.

Un cop comprovat que l’estat de la voravia era molt deficient i, sobretot, que suposava un perill per a qui caminés per la zona, es va optar per posar tanques per impedir l’accés. Calia, però, trobar un pas alternatiu per als vianants. I aquest es va fer sacrificant uns espais que molts veïns empraven per aparcar.

Aquesta decisió ha generat un cert malestar entre els habitants de la zona, especialment de la urbanització Valira Nova. La inhabilitació d’aquestes places ha provocat que, en alguns moments del dia, sigui especialment complicat trobar aparcament. Des del comú es va indicar que s’estava a l’espera que es fessin les obres de reparació de la voravia per poder recuperar-les.

Cartell que indica que la vorera està tancada i que hi ha pas de vianants a les zones d'aparcament.

Relacionat

Malestar veïnal per no poder aparcar, com es feia fins ara, a l’antic revolt de Ràdio Andorra

En la reunió del consell de ministres del passat dimecres, el Govern va acordar la licitació dels treballs. En concret, s’indica que es faran actuacions de millora a la vorera. El procés, però, encara trigarà un temps. De moment, s’ha convocat el concurs per encarregar els treballs i el termini per presentar ofertes no s’acaba fins al 22 de juliol.

Per tant, encara falten setmanes per solucionar la situació. El comú, però, conscient del malestar dels veïns, ha optat per avançar els plants. La previsió és que a inicis de juliol es puguin habilitar noves places de zona blava per aparcar, a l’espera que, un cop l’executiu hagi completat la reforma de la voravia, es pugui recuperar la situació anterior.

Comentaris (1)

Trending