Els veïns de Ciutat de Valls, farts d'incivisme després d'una altra matinada moguda

Hi ha hagut petards, música amb molts decibels i cotxes tunejats, amb intervenció de la policia en un edifici per soroll excessiu

Comentaris

Una intervenció policial a Ciutat de Valls.
Una intervenció policial a Ciutat de Valls. Altaveu

Una matinada de música amb molts decibels, cotxes tunejats massa sorollosos i llençament de petards ha provocat l'enuig dels veïns de la zona de Ciutat de Valls d'Andorra la Vella, i més concretament del carrer Mestre Xavier Plana. Fa mesos que es queixen de l'ncivisme que hi ha al barri.

La policia ha intervingut en un edifici per mirar de localitzar el lloc des d'on es feia el llençament de petards. Els caps de setmana i sobretot la nit i matinada de dissabte a diumenge els problemes augmenten. Baralles, tràfic de petites quantitats de droga i batusses domèstiques són habituals, com la circulació de cotxes a més velocitat de la permesa, les deixalles, la música a tota pastilla, o el fet que alguns veïns treguin a passejar gossos potencialment perillosos sense lligar.

La matinada d'aquest dissabte a diumenge no ha estat una excepció. Els veïns es queixen de l'incivisme però també de la manca de vigilància i dels problemes urbanístics que arrossega la zona, amb carrers sense sortida com el de Mestre Xavier Plana. Amb l'anunci de la construcció d'un ascensor que uneixi Príncep Benlloch amb Ciutat de Valls diuen que no n'hi ha prou i que el barri necessita una reforma més profunda.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending