La Unió Pro-Turisme preveu que Salut no autoritzarà les cavalcades

L’organització ha planificat tres actes per celebrar el Pare Noel, el Carter Reial i els Reis Mags, els quals es realitzaran al Prat del Roure i caldrà demanar cita prèvia per acudir

La roda de premsa de la Unió Pro-Turisme per presentar els actes de Nadal
La roda de premsa de la Unió Pro-Turisme per presentar els actes de Nadal

La Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany ha presentat aquest dijous el programa de Nadal d’enguany. L’organització ha planificat tres actes per celebrar el Pare Noel, el Carter Reial i els Reis Mags, els quals es realitzaran al Prat del Roure. A més, els actes es duran a terme amb cita prèvia i podran acudir un màxim de quatre nens amb un adult. D’altra banda, la junta de la iniciativa ha explicat que Salut encara no ha autoritzat les cavalcades i que “és molt probable” que no ho faci si consideren que pot empitjorar la situació sanitària.

Una vegada feta la demanda, la Unió Pro-Turisme facilitarà un horari a les famílies per evitar les aglomeracions a l’hora de realitzar la visita. En aquest sentit, també s’establirà un circuit i no hi haurà interacció entre la canalla i els personatges nadalencs. Això si, hi haurà “un detall” pels més petits, prèviament desinfectat i tancat en una bossa de plàstic. L’acte del Pare Noel es durà a terme el 24 de desembre des de les 15:00 hores i fins a les 18:00 de la tarda, el del Carter Reial el dia 4 de gener amb el mateix horari i el del Reis Mags el 5 de gener, des de les 10:00 del matí i fins a les 18:30 hores. En cas que Sanitat autoritzés finalment les cavalcades, sortirien en finalitzar les visites amb una sola carrossa i fent un recorregut pels carrers de la parròquia.

En cas que Sanitat autoritzés finalment les cavalcades, sortirien en finalitzar les visites amb una sola carrossa i fent un recorregut pels carrers de la parròquia.

Per poder realitzar les reserves per acudir als esdeveniments, la Unió Pro-Turisme ha habilitat un apartat a la seva pàgina web, en el qual es pot escollir a quin acte es vol acudir i cal emplenar una sèrie de dades per obtenir l’hora de la visita. En tot cas, si alguna família no té la possibilitat d’accedir a internet, també hi haurà formularis al comú d’Escaldes i a l’oficina de l’organització.

Pel que fa a les cavalcades, tant el president de la Unió Pro-Turisme, Jaume Ambor, com el seu secretari, Marc González han subratllat que Salut no ha donat la seva autorització per celebrar-les i preveuen que no podran dur a terme les sortides pels carrers de la parròquia, encara que hi ha la possibilitat que es validin a última hora. En cas de tindre l’autorització, la finalitat de l’acció és arribar amb una carrossa a tots els indrets d’Escaldes-Engordany perquè la canalla pugui gaudir de l’espectacle des del seu balcó o el seu carrer.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending