Trialers i usuaris d’un parc infantil es queixen per la manca d’aparcament

El comú de Sant Julià de Lòria s’ha compromès a trobar una solució a la zona de Terra Bogada, a la carretera de Nagol

Comentaris

La zona d'aparcament de Terra Bogada plena.
La zona d'aparcament de Terra Bogada plena. TWITTER

L’increment de practicants de trial i la reobertura dels parcs infantils ha provocat les queixes d’uns i altres per la manca d’aparcament a Terra Bogada. L’espai que hi ha és petit i els caps de setmana s’omple. El comú lauredià ja s’ha compromès a trobar una solució. Pel moment, alguns vehicles i els seus remolcs aprofiten un terreny que hi ha al costat.

Als trialers i als usuaris del parc s’han afegit els darrers dies els veïns de Nagol i de Certés que circulen per la carretera secundària i que es troben sovint els dissabtes o els diumenges amb vehicles mal estacionats i que ocupen bona part de la calçada. El problema a Terra Bogada no es limita només a l’aparcament.

Els senderistes es queixen que els practicants del trial fan malbé el camí que va a Sant Cerni de Nagol i a la zona han aparegut cartells de ‘no a les motos’.També han desaparegut diversos cartells que havia instal·lat el comú per indicar les direccions.

 A la cruïlla del camí del Roc de l’Àliga amb el de la Solana ja només queda el pal i no hi ha rastre dels tres cartells que indicaven les direccions d’Aixirivall, Sant Julià de Lòria i Sant Cerni de Nagol. Altres cartells han aparegut però indicant direccions errònies. En el cas del pal amb els seus cartells que hi havia després de passar el riu de Llumeneres i de fer la pujada en sentit l’església, ha desaparegut tot. El comú de Sant Julià revisarà tota la zona ja sigui per reposar els cartells o per comprovar que no n’hi hagi que indiquen senyalitzacions

Després del confinament, ha crescut significativament el número de senderistes però també el de trialers amb la qual cosa la convivència a cops es fa difícil.

Comentaris (8)

Trending