El Trial d’Arinsal arriba pràcticament al límit de dorsals

Aquesta edició s’ha fixat el nombre de participants en 350, xifra que estaria quasi aconseguida amb la quantitat d’inscrits actualment

Un participant d'una edició anterior del Trial 2 Dies d’Arinsal
Un participant d'una edició anterior del Trial 2 Dies d’Arinsal

El 7 i 8 d’agost, el centre del poble d’Arinsal es tornarà a convertir en escenari del Trial 2 Dies d’Arinsal, organitzat pel Moto Club amb la col·laboració del comú de la Massana, el Quart d’Arinsal i Vallnord. A hores d’ara, ja s’ha arribat pràcticament al límit de dorsals, que enguany s’ha fixat en 350.

Una de les novetats d’aquesta edició és que durant la prova es portarà a terme una campanya de dinamització dels restaurants d’Arinsal, lliurant vals als participants per utilitzar als establiments del poble. Els pilots, habitualment acudeixen a la cita amb les seves famílies i amics, per tant, s’espera una afluència d’unes 2000 persones que pernoctaran al poble entre tres i quatre dies.

Després de la pausa de l’any passat a causa de la crisi sanitària, enguany el Trial d’Arinsal arriba a la seva dinovena edició, amb tots els protocols per evitar el contagi. “Després de gairebé dues dècades, el Trial 2 Dies d’Arinsal s’ha posicionat com una cita ineludible de l’estiu i com un element que aporta vida al poble”, afirma Eduard Garcia, president del Moto Club.

Comentaris

Trending