Una trentena d’infants d’Ordino ‘fan cagar’ el Tió a ritme de ‘Xip Xap’

Els nens i les nenes que havien fet reserva prèvia han rebut els regals des de la cadira on estaven asseguts amb els seus acompanyants, atès que era impossible picar el tronc físicament per les mesures anti-Covid

https://youtu.be/BUUcmkRmEWs

Prop d’una trentena d’infants d’Ordino que havien sol·licitat prèviament la cita corresponent, han pogut gaudir del tradicional espectacle lligat a l’acte de fer cagar el Tió. El Tió ha cagat, sí, però també s’ha adaptat a la pandèmia. I és que enguany, a banda d’haver de reduir l’aforament, els nens i les nenes no han pogut picar el tronc com és tradició.

Acompanyats d’algun familiar seu i sense moure’s del lloc assignat (en total hi havia mig centenar de persones), els infants que s’havien inscrit a l’acte han rebut un regal fruit de la generositat i les virtuts màgiques del Tió. L’acte, com sol ser habitual també, ha estat amenitzat pel grup d’animació infantil ‘Xip Xap’. Han estat els músics els que han fet cagar el Tió. I els regals s'han pogut recollir en una panera que hi havia a l'escenari.  A partir d’aquesta tarda també és previst que en diferents indrets de la parròquia d’Ordino hi faci cap el Pare Noël.

Etiquetes

Comentaris

Trending