Trenquen un accés al centre esportiu d’Ordino i hi causen desperfectes

El comú ha formalitzat denúncia per dos episodis diferents del que sembla poc més que una bretolada atès que no s’ha trobat a faltar res ara per ara

A la piscina hi han aparegut alguns materials fets malbé.
A la piscina hi han aparegut alguns materials fets malbé. COMÚ D'ORDINO

El comú d’Ordino ha formalitzat aquesta tarda denúncia per dos episodis de danys que haurien afectat el centre esportiu (CEO). L’última acció, que hauria estat aquesta darrera nit o matinada, ha fet decidir els responsables de l’equipament esportiu a posar en coneixement de la policia els fets. De fet, segons fonts coneixedores del cas, agents de l’àrea de delictes contra el patrimoni ja haurien estat analitzant els desperfectes.

Aquesta nit passada els desconeguts, probablement gent jove, hauria trencat un accés a la instal·lació i hi hauria accedit. Una vegada a dins haurien fet malbé alguns materials i n’haurien llançat d’altres dins de la piscina. Malgrat que les fonts consultades no han pogut concretar el valor dels danys que hauria patit l’equipament, no es creu que ascendeixi a molt. De fet, es considera més un acte vandàlic o una bretolada que no pas un delicte de gran rellevància.

La cònsol menor i consellera de Social, Eva Choy, amb la cap de departament, Anna Call, durant el sorteig dels horts.

Relacionat

Ordino reobre dimarts els diferents serveis comunals

Però el fet que fa unes setmanes, quan encara s’estaven acabant de fer les obres d’adequació que s’han fet a l’equipament, ja es descobrís un fet similar, ha fet passar a l’acció legal, amb denúncia policial, als responsables de l’equipament. En principi, i després d’una primera anàlisi, no s’hauria trobat a faltar res. Almenys, res de valor o d’utilitat immediata.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending