Torna el Trial 2 Dies d’Arinsal amb limitació a 350 pilots

Per dinamitzar els restaurants de la població, s’han lliurat vals als participants per utilitzar els establiments

Un participant d'una edició anterior del Trial 2 Dies d’Arinsal
Un participant d'una edició anterior del Trial 2 Dies d’Arinsal

El 7 i 8 d’agost, el centre d’Arinsal es tornarà a convertir en escenari del Trial 2 Dies, organitzat pel Moto Club de la població, amb col·laboració amb el comú de la Massana, el Quart d’Arinsal i Vallnord Pal. S’ha limitat la prova a 350 pilots, i ja pràcticament estan cobertes les places. Per dinamitzar els restaurants de la població s’han lliurat vals als participants per utilitzar els establiments.

Aquesta campanya per impulsar la restauració d’Arinsal es dona pel fet que els pilots solen acudir a la cita amb les seves famílies i amics. De fet, s’espera una afluència d’unes 2.000 persones que pernoctaran a la població entre tres i quatre dies.

Després de la pausa de l’any passat a causa de la crisi sanitària, enguany el Trial d’Arinsal arriba a la seva dinovena edició, amb tots els protocols sanitaris per evitar el contagi. “Després de gairebé dues dècades, la prova s’ha posicionat com una cita ineludible de l’estiu i com un element que aporta vida al poble”, afirma Eduard Garcia, president del Moto Club.

Etiquetes

Comentaris

Trending