El Teatre Comunal acull el cicle de tardor d’espectacles infantils d’Andorra la Vella

Des del 17 d’octubre i fins al 19 de desembre es representaran ‘Clementina’, ‘Roig pèl-boig’ i ‘Cuques’, encara que els protocols es podran modificar en funció de l’evolució de la situació sanitària

Cartell de la iniciativa
Cartell de la iniciativa Comú d'Andorra la Vella

La temporada de tardor de teatre infantil del comú d’Andorra la Vella, adreçada al públic familiar, es posarà en marxa el pròxim 17 d’octubre. En aquest nou cicle es recuperaran ‘Clementina’ i ‘Roig pèl-boig’, dos dels muntatges previstos per a la primavera i que es van haver d’ajornar a causa del confinament, a les quals se suma ‘Cuques’. L’entrada serà gratuïta per als infants (cal treure el tiquet) i tindrà un preu de 4 euros per als adults.

Els tres espectacles es representaran al Teatre Comunal en dues funcions cadascun, a les 16:30 hores i a les 18:30 de la tarda. L’aforament s’ha vist reduït per adaptar-se a les limitacions derivades de la pandèmia i pot veure’s alterat pels protocols que estableixen les autoritats sanitàries en funció de l’evolució de la situació sanitària. A més a més, l’ús de la mascareta serà obligatori durant tota la funció.

La venda de localitats s farà en nuclis de 2 butaques, amb la separació reglamentària d’1,5 metres entre els respectius grups per garantir la distància de seguretat.

La venda de localitats, que ja està oberta, es farà en nuclis de 2 butaques, amb la separació reglamentària d’1,5 metres entre els respectius grups per garantir la distància de seguretat. El dia de l’espectacle, els accessos i sortides de la sala es faran de manera ordenada per assegurar el distanciament entre els assistents i la sala es desinfectarà abans i després de cada representació. L’entrada és gratuïta per als infants (encara que cal treure el tiquet), té un preu de 4 euros per als adults i els bitllets es poden adquirir únicament per Internet. S’aconsella als assistents que no imprimeixin l’entrada i que el dia de la representació la presentin amb un dispositiu mòbil.

El programa

‘Clementina’, una producció andorrana a càrrec de l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i Somhiteatre, obrirà la temporada el dia 17. Es tracta d’una representació que, “a través de la narració d’una nena a qui li agrada explorar el món, pretén incidir en la coeducació i la igualtat de gènere des d’una perspectiva visual i poètica”. Està basada en el conte infantil L’Artur i. la Clementina, d’Adela Turin, que forma part de la col·lecció creada per la mateixa autora l’any 1974.

La temporada seguirà el 21 de novembre amb l’espectacle de titelles ‘Roig pèl-boig’, que signa la companyia Mimaia Teatre i que narra la història d’un nen que treballa a les mines. L’obra, inspirada en el conte de Giovanni Verga, convida el públic a fer una reflexió sobre l’origen i el valor de les coses.

El cicle es tancarà el 19 de desembre amb el muntatge musical multidisciplinari ‘Cuques’, que també signa l’Escena Nacional d’Andorra i que reflexiona al voltant de valors com l’amistat, la importància de respectar la natura i el consumisme.

Comentaris

Trending