Un tall d’aigua afecta bona part dels veïns d’Ordino

El comú ha pogut resoldre la incidència però a alguns llocs no han tingut aigua fins a poca estona abans de la mitjanit

Comentaris

Bona part dels veïns d'Ordino porten tot el dia sense aigua.
Bona part dels veïns d'Ordino porten tot el dia sense aigua. Comú de Sant Julià de Lòria

Bona part d’Ordino s’ha quedat aquest dilluns sense servei d’aigua per culpa d’una avaria. Bàsicament, tots els que viuen abans d’arribar a Arans. Al voltant de les deu del matí s’ha detectat la incidència que, des del comú, es treballa per resoldre tot i que el lloc és de difícil accés i no hi poden arribar les màquines.

L’avaria s’ha detectat cap a les deu del matí. La incidència ha provocat el tall del servei a bona part de les llars i establiments de la parròquia. De fet, només l’han pogut evitar aquells veïns que hi viuen d’Arans cap a dalt. És a dir, els afectats han estat els habitants del mateix Ordino, de Segudet, Sornàs, Ansalonga i La Cortinada.

Ràpidament, tècnics del comú s’han posat a treballar per mirar de solucionar la incidència. La situació, però, s’ha allargat perquè tot el treball s'ha de fer manualment. Tot i que la idea era poder donar el servei cap als volts de les vuit, no ha estat així a tota la parròquia. A llocs com Ordino o la Cortinada, l'aigua no ha arribat fins a poca estona a bans de la mitjanit.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending