"Si Salut diu que hem d'acabar a les nou, acabarem a aquella hora"

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral afirma que compliran el protocol que marqui el ministeri de Salut per a la festa major

Comentaris

Cercavila de la festa major de Sant Julià de Lòria.
Cercavila de la festa major de Sant Julià de Lòria. ARXIU

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral ha dit aquest dimarts que l'horari de tancament de les activitats de la festa major serà el que marcarà el ministeri de Salut. "Si hem d'acabar a les nou, acabarem a aquella hora, ha dit". 

Les declaracions arriben després que la Massana hagi decidit suspendre els actes nocturns del Roser i de la supensió dels d'Ordino després dels problemes d'aglomeracions i de no respecte de les mesures del primer dia de festa

Majoral ha dit que en tot moment es complirà el protocol que marqui Govern però que en cap cas els actes aniran més enllà de la mitjanit "encara que el ministeri de Salut digui que podem fer activitats fins a la matinada", ha explicat. La festa major de Sant Julià de Lòria començarà el pròxim dia 23 i acabarà el dia 27. El programa d'actes encara no s'ha donat a conèixer.

El cònsol major s'ha referit també al descontrol del Roser d'Ordino del passat cap de setmana i ha assegurat que “no ens ha fet canviar el nostre posicionament. Estem al que ens digui Salut. Els fets ocorreguts, el que poden fer és reduir més l’horari, però com dic, acatarem les hores que ens marqui el ministeri, siguin les que siguin”.

Comentaris (1)

Trending