Sant Julià tindrà un parc infantil al Camp de Perot

El comú hi destinarà 80.000 euros i també es restaurarà el del Prat del Senzill

Comentaris

Terreny on hi haurà el nou parc infantil.
Terreny on hi haurà el nou parc infantil. Altaveu

El comú de Sant Julià de Lòria farà un parc infantil al Camp de Perot, una zona amb una altra concentració de població i sense cap instal·lació d'aquest tipus. El pressupost està al voltant dels 80.000 euros. La corporació també farà reformes al del Prat del Senzill. Així ho ha anunciat aquest dilluns el cònsol major, Josep Majoral.

El nou parc ocuparà una part del terreny que s'havia destinat en el seu moment al projecte dels horts de la gent gran. L'alta demanda dels horts del Dau havia fet que s'acondicionessin unes parcel·les en la zona que hi ha al darrere dels edificis del Camp de Perot i al costat del camí que va fins a la carretera de la Rabassa.

En aquests terrenys es va trobar un forn d'Isidre Planes, l'únic terrissaire que hi ha hagut a Andorra, i un dels pocs dels Pirineus. El terreny pertanyia a cal Terrissaire de Sant Julià, i fa anys que va quedar en desús i va desaparèixer sota la terra fins que uns treballs al camí van propiciar la seva reaparició.  El comú espera que aquest nou espai per als infants estigui enllestit abans que acabi l'any i, si no pot ser així, "serà un projecte que ja estarà començat i que s'acabarà de cara a l'any vinent", ha subratllat Majoral.

D'altra banda, el comú lauredià posarà en marxa un procés participatiu per tal que la ciutadania digui la seva sobre com han de ser els parcs infantils de la parròquia. El passat mes de juny i en el marc de la cloenda del 12è Consell d'infants, Josep Majoral, va assegurat que "hi ha un neguit –entre la població– quant als parcs infantils" i, per aquest motiu, la corporació ja va preveure una partida de 140.000 euros al pressupost d'enguany per a la remodelació de les zones de joc.

 

 

Comentaris (2)

Trending