Sant Julià habilitarà un parc per a gossos si aconsegueix un terreny prou ample

El cònsol major de la parròquia, Josep Majoral ha mantingut aquest dimecres l’última de les reunions dels comuns amb Taxa 0

Un gos apadrinat per GosSOS.
Un gos apadrinat per GosSOS. GOSSOS

Sant Julià de Lòria destinarà els diners recaptats a través de la taxa sobre la tinença de gossos a la neteja i la millora de les instal·lacions pels quissos que hi ha a la parròquia. Concretament, es tindrà més cura dels pipicans i s’habilitaran un parell més, es dotaran els carrers amb més bosses per recollir les tifes i, si se cedeix o es lloga un terreny amb unes dimensions prou grans, es durà a terme un parc pels peluts. Així doncs, les mesures aniran en la mateixa línia que les anunciades per Andorra la Vella i La Massana. Per la seva part, Ordino va anunciar que només reposaria les bosses.

Tres gossos fent corredisses.

Relacionat

Andorra la Vella no cobrarà la taxa sobre la tinença de gossos si l’animal és adoptat

Majoral també ha anunciat que els ciutadans que adoptin gossos no hauran d’afrontar el pagament de la taxa durant el primer any i que els majors de 65 anys tampoc hauran de pagar per la primera mascota. A més, els residents que no puguin fer front al tribut, el comú oferirà la possibilitat d’allargar el termini, fraccionar el pagament o, si es presenten els documents corresponents que acreditin una situació econòmica greu, exonerar la taxa. En relació amb això, els caçadors i radaders si estaran obligats a fer el pagament.

Comentaris

Trending