Recollida de signatures contra una nova promoció a Arinsal

El projecte es va entrar just abans de la moratòria i preveu edificis de fins a divuit metres, això ha provocat que els veïns s'hagin organitzat per mostrar el seu enuig

Comentaris

La zona d'Arinsal on es vol construir el complex d'edificis
La zona d'Arinsal on es vol construir el complex d'edificis

Veïns d’Arinsal estan preocupats per una nova construcció que es vol tirar endavant al poble a tocar del telecabina. Tant és la preocupació que han començat una recollida de signatures per mostrar el seu rebuig, tenint en compte que podria portar un creixement important de la població, sobretot en època de màxima afluència de turistes, quan els comuns encara no han fet els estudis de càrrega.

Enuig important per part dels veïns del poble massanenc al conèixer les intencions del promotor immobiliari, que va entrar el projecte al comú just abans que entrés en vigor la moratòria que marca que per atorgar la llicència cal un informe dels ministeris d’Ordenament Territorial i de Medi Ambient. Fonts properes han explicat que el complex preveu edificis de fins a divuit metres d’alçada, fet que consideren “desproporcionat”.

Tot això, ha fet que alguns veïns s’hagin organitzat per tirar endavant tota una sèrie d’accions per fer palès el seu malestar després de recollir la documentació que han pogut. Una d’elles, segons han explicat les mateixes fonts és una recollida de signatures i demà mateix tenen prevista una roda de premsa per explicar la problemàtica que portarà si el projecte acaba tirant endavant.

L’objectiu de tot plegat és intentar que els promotors es puguin replantejar el projecte en un moment en què el comú de la Massana encara no ha elaborat l’estudi de càrrega Temen que amb la construcció del complex comporti un creixement important de la població i si això es podria assumir. Ara bé, també és evident que si el projecte complís amb tot el que marca la normativa, difícilment es podrà aturar.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending