La recollida de residus al Cedre es consolida i s’amplia amb tres freqüències setmanals

La bona acollida del servei a la zona ha portat al comú a incorporar millores, com l’avançament d’una hora del camió, que passarà a les 23:00h per minimitzar les molèsties de sorolls

Presentació de la prova pilot de recollida al Cedre.
Presentació de la prova pilot de recollida al Cedre. Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

La recollida de residus porta a porta a la zona del Cedre de Santa Coloma es va iniciar com a prova pilot el setembre passat, i es va perllongar els primers mesos de l’any. Ara es consolida de forma definitiva a partir d’aquest dimecres, 1 de juny. Així, el comú d’Andorra la Vella ha decidit incorporar millores a petició dels usuaris, com l’augment de freqüències a tres setmanals o l’avançament de l’horari del camió, que passarà una hora abans per minimitzar les molèsties de sorolls.

A partir d’aquest dimecres 1 de juny, la recollida de residus porta a porta al Cedre es consolida definitivament. Així, a petició dels veïns de la zona, s’han incorporat millores per tal d’adaptar més el servei a les necessitats dels usuaris. D’una banda, s’ha ampliat algunes freqüències de recollida. Els envasos, d’aquesta manera, es passaran a recollir tres cops per setmana i no dos com es feia fins ara. A més, es manté cada dia la recollida de residus sòlids urbans, inclosos els dissabtes.

L’altre gran canvi fa referència als horaris, tan per deixar els residus a la porta de casa com per passar a recollir-los. Així, els usuaris podran dipositar les deixalles entre les 21:00 h i les 23:00 h, que serà l’hora en què passarà el camió per ells diàriament. Això és una hora abans que fins ara, amb l’objectiu de minimitzar els sorolls i les molèsties als veïns. Una brigada del comú passarà a primera hora del matí per comprovar que no hagi quedat cap bossa dipositada. Fora de l’horari establert queda habilitada la minideixalleria a l’aparcament del Cedre.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending