El PS alerta del risc de seguretat al nou parc infantil del Pas

David Rios i Enric Riba posen en relleu que es massa fàcil saltar la barana i situar-se al teulat de l’antiga guarderia; per això, demanen explicacions a la majoria comunal

La barana que pot saltar-se fins a la teulada.
La barana que pot saltar-se fins a la teulada. PS

Els consellers del Partit Socialdemòcrata+Independents d’Encamp, David Rios i Enric Riba, han denunciat manca de seguretat al nou parc infantil del Pas de la Casa. Així, alerten que es pot accedir massa fàcilment al teulat de l’antiga llar d’infants i, per tant, hi ha un risc important per als seus usuaris. Per això, han entrat a tràmit una pregunta sobre la qüestió que la majoria haurà de respondre durant la sessió de comú prevista per aquest dijous.

I és que consideren que l’espai lúdic presenta “greus defectes a nivell de seguretat”. El parc està obert al públic des de fa dies i, segons s’ha explicat en un comunicat, ja han estat diverses les persones que s’han posat en contacte amb ells per expressar la seva preocupació, ja que han vist infants que han saltat sense cap problema a la teulada de l’antiga guarderia.

Concretament, els consellers socialdemòcrates demanen a la majoria si s’havien adonat que els infants i els joves “poden saltar les baranes que delimiten el parc i accedir al teulat de l’antiga guarderia, amb tot el que  això comporta a nivell de seguretat”. Així, volen saber “com s'ha pogut obrir aquesta instal·lació a la població sense tenir en compte aquest greu defecte” i si “no se'n van adonar mentre s'estava executant la construcció”.

Etiquetes

Comentaris

Trending