Pròrroga a l’obertura de l’aparcament de Sant Miquel a Encamp

L’endarreriment del projecte immobiliari que s’ha de construir a la parcel·la permet que la instal·lació romangui encara uns mesos més en servei, mentre que la del Prat del Baró seguirà sent de zona blava

L'aparcament de Sant Miquel.
L'aparcament de Sant Miquel.

L’aparcament de Sant Miquel, al centre d’Encamp, continuarà obert durant uns mesos més. Inicialment, la instal·lació havia de tancar, ja que la propietat del terreny vol impulsar una ambiciosa promoció immobiliària. El projecte, però, avança més lentament del que es preveia i això donarà més marge d’ús al pàrquing de barrera. Paral·lelament, el del Prat del Baró seguirà com a zona blava.

El de Sant Miquel és un dels aparcaments més grans que hi ha al centre del poble d’Encamp. Dona servei a una zona que, però, ha de viure canvis importants els pròxims anys. Així, just davant ja s’ha començat la construcció d’un centre comercial, que ha d’esdevenir un segon River. I la parcel·la on es troba la instal·lació serà on s’impulsi, properament, una promoció d’habitatges, entre el riu Valira d’Orient l’avinguda Joan Martí.

De fet, es preveia que els treballs inicials d’aquest projecte s’encetessin aquest gener. És a dir, el comú havia d’haver deixat lliure el terreny. Finalment, però, ara es manté l’aparcament obert. I, de fet, fonts de la corporació han apuntat que això s’allargarà encara “uns quants mesos”. Es mantindrà, doncs, com a instal·lació de barrera.

En previsió del tancament, el comú va llogar fa uns mesos una altra parcel·la, la del Prat del Baró, just per sobre d’on ara es construeix el segon River, entre els carrers Mirador, d’Engolasters i de l’Arena. Aquesta ja actua com a lloc d’estacionament. De moment, de zona blava.

La idea era que els equipaments del control d’accés del de Sant Miquel es traslladessin a aquest espai. Ara, es mantindrà també disponible, però seguirà controlat via parquímetre.

Comentaris (3)

Trending