Els propietaris de la urbanització Les Caubelles, d'acord en acabar les obres d'un carrer

Serà la segona de Sant Julià de Lòria després de la Font de la Vall que es podrà regularitzar d'entre la trentena que hi ha pendents

Comentaris

Carrer de la urbanització Les Caubelles, a Nagol.
Carrer de la urbanització Les Caubelles, a Nagol. B.N.

Els propietaris de la urbanització Les Caubelles, del quart de Nagol, a Sant Julià de Lòria estan d'acord en acabar les obres d'un carrer que no està asfaltat. En una reunió que es farà la setmana vinent amb el comú es posarà en marxa el procés que permetrà regularitzar la urbanització. El passat mes d'agost i durant la sessió del consell de comú es va facultar a la junta de govern per aprovar l'execució dels treballs d'urbanització pendents. La primera acció s'està fent a la Font de la Vall, a Aixirivall.

El cas de Les Caubelles a és singular perquè un propietari privat va pagar de la seva butxaca una part de l'asfalt del carrer, el que anava de la carretera secundària de Nagol fins al seu xalet, i uns metres més a l'esquerra i a la dreta. A la part baixa de la urbanització, el carrer és de terra i amb un ferm d'allò més irregular.

La de les urbanitzacions privades inacabades i amb carrers no entregats al comú és una problemàtica que s'arrossega des de fa anys a Sant Julià de Lòria. Això provoca que en aquestes urbanitzacions no s'hi pugui construir fins que estiguin regularitzades. Des de la corporació s'han mantingut reunions amb els residents d'algunes d'elles. Dilluns passat van començar les obres a la Font de la Vall, a Aixirivall.

Les assumeix el comú amb el vistiplau de tots els propietaris menys un. Quan acabin es passarà la part de factura que correspongui a aquest darrer ja que els altres estan d'acord en pagar el que els correspon. Un dels problemes amb la trentena d'urbanitzacions no regularitzades és que sovint el propietaris no es posen d'acord entre ells. Bàsicament, falten serveis com l'enllumenat, el clavegueram i l'asfaltat d'alguns carrers i voreres.

WhatsApp Image 2021 11 21 at 13.22.28
Carrer sense voreres i sense asfaltar a la urbanització Les Caubelles.

Comentaris (1)

Trending