La Poste ja ofereix els seus serveis a l’oficina que comparteix amb Correos a Sant Julià

Estarà oberta de les 8.30 a les 10.30 hores de dilluns a divendres en un local de la plaça Major

Oficina de Correos i La Poste a Sant Julià de Lòria.
Oficina de Correos i La Poste a Sant Julià de Lòria. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Poste de Sant Julià de Lòria funciona des d'aquest divendres a la plaça Major en una oficina compartida amb Correos espanyols. Estarà oberta de les 8.30 a les 10.30 hores de dilluns a divendres. Fins ara, la Poste estava instal·lada a l'edifici administratiu El Molí, a l'avinguda Rocafort.

L’any passat es va saber que l’antiga oficina del servei espanyol, situada a escassos metres de l’actual, havia de tancar les portes per unes obres que vol fer la propietat i això suposava la pèrdua de l’espai i del servei. Des del comú es van fer llavors una sèrie de contactes que van culminar en aquesta nova oficina situada a Cal Estevet de la qual el comú n’assumeix el lloguer. De fet, si no s’hagués assolit aquest acord, l’alternativa per als usuaris de la companyia espanyola hauria estat desplaçar-se fins a la capital.
 
Des de l’any 2006, La Poste venia prestant els serveis en dependències comunals i amb personal de la corporació pel que fa la recollida i entrega de cartes i paquets en el servei de Tràmits.

Comentaris

Trending