Portar Love of Lesbian costa al comú d’Andorra la Vella més de 88.000 euros

L’actuació del grup català no recuperarà, en cap cas, la inversió perquè només es posaran a la venda 2.000 entrades per seguir les mesures sanitàries obligades per la pandèmia

Els integrants de Love of Lesbian
Els integrants de Love of Lesbian

‘Love of Lesbian’ serà el concert estrella de la festa major d’Andorra la Vella, que tindrà lloc entre el 6 i el 9 d’agost. Fer venir al popular grup català, però, no ha sortit barat. El comú de la capital ha hagut de pagar més de 88.000 euros per contractar la banda, habitual en grans festivals.

L’actuació està prevista pel dilluns 9 d’agost. Es farà a l’aparcament del Parc Central. L’aforament està limitat a 2.000 espectadors, per evitar aglomeracions en plena onada de la variant Delta del coronavirus. Les entrades costen 20 euros.

Per tant, fins i tot fent el ple, el que es recuperi quedarà molt per sota del que s’ha pagat per fer venir els intèrprets de cançons com ara ‘Freaky goes to Hollywood’, ‘Ungravity’ o ‘Domingo astromàntico’ entre moltes altres. I és que, com es pot comprovar en l’edicte publicat al BOPA, el cost de la contractació ascendeix a 88.495 euros.

No serà l’únic concert de la festa major de la capital. Per Andorra la Vella també passaran La Casa Azul i Carolina Duarte, entre altres moltes activitats previstes per aquests quatre dies.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending