El pont tibetà dels Cortals d’Encamp torna a ser accessible

El pas penjat ha estat més d’un any tancat degut al deteriorament que presentava, finalment s’hi ha actuat i després d’uns treballs que han tingut un cost de 28.000 euros aquest divendres es reobre al públic

Comentaris

El pont es tornarà a obrir al públic aquest divendres.
El pont es tornarà a obrir al públic aquest divendres. COMÚ D'ENCAMP

El comú d'Encamp reobre el pont tibetà dels Cortals a partir de divendres 9 de juliol després dels treballs de manteniment i reparació que s'han dut a terme en els darrers mesos per deixar la instal·lació en perfectes condicions per a l'ús turístic. El pont feia molt temps que estava tancat vist el deteriorament i conseqüentment el risc que presentava. Finalment es va decidir actuar-hi.

Després dels estudis i treballs realitzats, que han consistir en reforçar l'estructura, canviar els llistons de fusta per un entramat metàl·lic i reforçarà l'entramat lateral amb xarxes de seguretat i han tingut un cost de 27.819,40 euros. Aquest equipament reobre l'accés per esdevenir, de nou, un element d'atracció turística de la zona, ja que vàries rutes a peu hi passen a prop i està a tocar de l'estació intermèdia del Funicamp i del rocòdrom.

20210708 reobertura pont tibeta cortals (46)
El conseller Nino Marot, al centre, observa la infraestructura.

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, ha explicat que "aquest equipament és un atractiu molt interessant per la zona dels Cortals, especialment per ser de fàcil accés, de dificultat baixa, i perquè està dirigit a un públic molt ampli, especialment el familiar".

Des del comú d'Encamp s'està duent a terme un pla de millora i embelliment de la parròquia, que inclou també la millora de les instal·lacions esportives i turístiques, i per això, també s'han fet, a banda de les tasques de millora de la seguretat del pont tibetà, millores i reparacions en el rocòdrom dels Cortals.

Comentaris

Trending