Pere Cervós s’encarregarà del projecte de remodelació de l’Estadi Comunal

L’arquitecte ha guanyat el concurs d’idees convocat pel comú d’Andorra la Vella amb la proposta ‘4Atris.0’

Comentaris

L'estadi serà sotmès a una important remodelació.
L'estadi serà sotmès a una important remodelació. ARXIU

L’arquitecte -i exconseller comunal i exministre, entre moltes altres coses- Pere Cervós serà l’encarregat de fer el projecte de remodelació de l’Estadi Comunal. Cervós s’ha imposat en el concurs d’idees convocat pel comú d’Andorra la Vella i, si no hi ha canvis, la seva proposta ‘4Atris.0’ serà la base sobre la qual es reconvertirà l’equipament esportiu, que des de fa temps està clarament necessitat d’una millora substancial.

El treball presentat per Pere Cervós ha rebut el primer premi del concurs, guardonat amb 10.000 euros. Rere seu, i segons que publica el BOPA aquest dimecres, la resta de guardonats són, amb 8.000 euros, el treball presentat sota el Lema ‘Estadi O2’, de Pau Iglesias Rodríguez i Jacint Gil Rodríguez. El tercer premi i 5.000 euros són pel treball presentat sota el lema ‘Més que un estadi’, d’Antoni Riberaygua Magallon i Andreu Riba de Oliveira.

El comú, a més a més, ha decidit donar dos accèssits de mil euros cadascun als treballs de Carles Puig Montanya (‘El pulmó de l’Esport’) i Adserà Group (amb ‘A tres bandes’). El comú té la intenció de donar tots els detalls sobre el concurs i, també, sobre la planificació de la remodelació de l’estadi, que hauria d’agafar un impuls amb el ‘canvi de pell’ que es planteja.

Comentaris

Trending