Patxi Leiva presenta el seu treball ‘Andorfines’ al Palau de Gel

L’actuació del cantautor andorrà s’emmarca en les activitats nadalenques que el comú de Canillo ha posat en marxa des d’avui, inclosa la bústia per a les cartes adreçades al Pare Noël

Actuació de Patxi Leiva al Palau de Gel.
Actuació de Patxi Leiva al Palau de Gel. COMÚ DE CANILLO

El comú de Canillo ha posat en marxa aquest dissabte el gros de les activitats nadalenques. Un dels plats forts ha estat l’actuació del músic Patxi Leiva al Palau de Gel, mentre a la pista els patinadors continuaven fent de les seves. A l’exterior, a la plaça Carlemany, tres follets molt especials han començat la tasca de recollir cartes amb els desitjos i les demandes que es volen transmetre al Pare Noël.

El cantautor andorrà ha presentat des de les grades de l’equipament sòcioesportiu canillenc el sue darrer treball, ‘Andorfines’. Els qui l’han volgut escoltar havien hagut d’agafar les entrades amb previsió, coses de la Covid. L’actuació de Leiva s’ha dut a terme mentre a tocar del comú, els follets feien la feina que toca per aquestes dates a la caseta que han instal·lat provisionalment a la plaça Carlemany. Els més menuts es poden acostar a trametre les seves cartes al Pare Nadal, en una acció que es repetirà encara aquest mateix diumenge i els propers dies 18, 19, 20, 21, 22 i 23 de desembre de les 4 a les 7 de la tarda excepte el 18, en què els follets sols podran atendre el ‘personal’ de les 17.30 hores a les 19.30 hores.

follets
Dos dels follets recollint les cartes dels menuts aquest dissabte.

Aquestes activitats es veuran complementades per un parell d’actuacions teatrals (aquest diumenge mateix la primera, a l’auditori del Palau de Gel, a les 6 i a les 7 de la tarda, amb una doble lectura dramatitzada i música d’Els Trobafolls; i també el 28 de desembre). I un parell de concerts, els dies 19 i 23 de desembre, entre altres. Les activitats nadalenques formalment es van encetar dissabte passat amb l’obertura del pessebre i l’encesa de llums.

Etiquetes

Comentaris

Trending