La passarel·la de vianants al Tarter es tractarà d’adjudicar de forma directa

El concurs va haver de quedar desert perquè les empreses no s’acabaven d’ajustar a les necessitats, i es mantenen negociacions amb alguns privats per poder instal·lar la infraestructura

Una vista del Tarter.
Una vista del Tarter. ARXIU

El comú de Canillo intentarà accelerar el retard amb el pas de vianants elevat al Tarter tractant d’adjudicar els treballs de forma directa en els pròxims dies. El concurs va haver de quedar desert, després que les ofertes presentades no s’adequaren exactament al que es demanava des del comú, ja fos de forma pressupostària com tècnica. Així mateix, per poder instal·lar-la s’està mantenint converses amb alguns privats.

La passarel·la al Tarter es vol tenir aquest hivern per fer la prova pilot de totes, totes. Que el concurs hagi quedat desert, però, ha estat un petit hàndicap que es mira de solucionar. El cònsol major, Francesc Camp, ha assenyalat durant la sessió de consell de comú d’aquest dimecres que el motiu pel qual no es va adjudicar va ser que les empreses no s’acabaven d’adequar al que es demanava. Tot i que una d’elles sí que s’ajustava al pressupost, principal problema que es va trobar, tècnicament no era el que es buscava.

Trànsit dens entre el Tarter i Ransol.

Relacionat

Entrebanc al projecte d’un pas de vianants elevat al Tarter

Per aquest motiu, i durant els pròxims dies, el comú intentarà fer l’adjudicació de forma directa, després d’haver declarat el concurs desert. La passarel·la, per tant, podria estar operativa per a aquest hivern, almenys a partir del mes de gener. Això sí, si se soluciona el segon problema que es trobava, que era com es podria ubicar al Tarter. Camp ha assegurat que també s’hi treballa per trobar una solució tècnica. De moment, sembla que passaria per ocupar no únicament terrenys comunals, sinó alguns privats. Per tant, el comú estaria mantenint negociacions o converses perquè se’ls permeti instal·lar el pas de vianants elevat.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending