El Pas inaugura un ascensor per pujar des del carrer de les Abelletes a la plaça Coprínceps

L’actuació permetrà millorar l’accessibilitat a la zona i s’emmarca en els treballs de millorar de tot l’entorn de l’església de Sant Pere de la població encampadana

El nou ascensor entre el carrer de les Abelletes i la plaça Coprínceps.
El nou ascensor entre el carrer de les Abelletes i la plaça Coprínceps. COMÚ D'ENCAMP

El comú d’Encamp ha posat en marxar un nou ascensor que permet accedir a la plaça Coprínceps del Pas de la Casa des del carrer de les Abelletes. D’aquesta forma, es pot salvar un important desnivell, fet que comportarà importants avantatges, especialment per les persones amb mobilitat reduïda.

L’actuació s’emmarca dins del pla de millora i embelliment dels entorns de l’església de Sant Pere. En concret, l’ascensor ajuda a millorar l’accessibilitat a un dels punts neuràlgics de la població, la plaça Coprínceps, des del carrer, un dels eixos d’entrada principals al Pas.

El conseller d’Urbanisme i Obres Públiques del comú, Joan Marc Pifarré ha explicat que “les millores i l’embelliment de l’espai urbà i l’ordenació de la mobilitat són una prioritat”. També ha indicat que la voluntat és donar continuïtat a les actuacions a l’entorn de l’església, destacant l’aprovació del projecte de remodelació del carrer Sant Jordi.

L’ascensor, d’una sola planta, està realitzat amb vidre i acerinox. Es tracta d’un material altament resistent davant de les condicions climatològiques pròpies de la zona. La instal·lació, a més, s’ha integrat totalment en l’espai urbà, ja que s’ha construït entre dos edificis d’establiments comercials.

Etiquetes

Comentaris

Trending