El Palau de Gel recupera xifres similars a les d’abans de la Covid a l’hivern

Les obres de millora de l'edifici s'han de començar ben aviat després de finalitzar el procés de planificació i de demanar pressupostos

Una imatge del Palau de Gel.
Una imatge del Palau de Gel. ARXIU

El Palau de Gel recupera dades prepandèmiques; tot i això, des del Comú de Canillo recorden que és una infraestructura deficitària. En aquest sentit, en la reunió de poble s'exposarà el pla de negoci pels pròxims cinc anys, així com que les obres de millora de l'edifici s'iniciaran molt aviat.

L’hivern ha “estat positiu” per al Palau de Gel amb xifres “similars” a les que s’obtenien abans de la pandèmia. Així ho ha confirmat el cònsol major de Canillo, Francesc Camp, tot i que ha volgut recordar que la infraestructura “per molt que tinguem resultats similars als d’abans de la pandèmia, és un recinte deficitari”. En aquest sentit, ha avançat que en la reunió de poble, que se celebrarà el pròxim dijous, s’explicarà “el pla de negoci pels pròxims cinc anys”, així com les accions que es duran a terme, tant “en l’apartat per reduir despeses com per incrementar ingressos”, i així poder “anar cap a un dèficit menys important” en els anys vinents.

D’altra banda, Camp també ha confirmat que ara es “donarà al tret de sortida” a les intervencions de millora a l’edifici. De fet, el mandatari ha indicat que fins ara s’ha estat “definint calendari i pressupostos” i que en les pròximes setmanes s’iniciaran les obres. Com ha recordat el cònsol, la inversió “és important” de més de “cinc milions d’euros”.

Etiquetes

Comentaris

Trending