El Palau de Gel inaugura el nou rocòdrom, un dels atractius previstos en la seva reforma

La instal·lació compta amb dos espais i té l’objectiu d’incrementar el nombre d’usuaris del centre i, d’aquesta forma, els seus ingressos

Comentaris

El nou rocòdrom.
El nou rocòdrom. PALAU DE GEL

L’ambiciós projecte de reforma del Palau de Gel ja té un primer pas fet i en marxa. La instal·lació obre aquest dimarts el nou rocòdrom interior, un dels nous atractius que, des del comú de Canillo i la direcció del centre, confien que ajudi a impulsar el nombre d’usuaris. En els pròxims mesos, la remodelació ha de continuar amb millores en l’eficiència energètica de l’edifici i, especialment, el muntatge d’un parc aquàtic a la piscina del complex.

Fa anys que la corporació canillenca intenta potenciar el Palau de Gel per incrementar els ingressos que aconsegueix la instal·lació i reduir el dèficit, tot mantenint l’atractiu turístic que suposa a l’hora de fer venir visitants a la parròquia. A finals d’abril, es va presentar el projecte, que volia augmentar el nombre d’activitats que es podien fer al centre. La part estrella era la conversió de part de la piscina en un parc aquàtic, amb tobogans que, fins i tot, sortien per fora de l’edifici. Ara bé, aquest no era l’única novetat.

Representació de com seria el futur parc aquàtic del Palau de Gel.

Relacionat

Canillo vol impulsar el Palau de Gel convertint-lo també en un parc aquàtic

També es volien crear altres activitats, com ara pistes de pàdel o, el que ara s’ha inaugurat, el rocòdrom indoor, el primer d’aquestes característiques que hi haurà a Andorra. Es tracta d’una instal·lació de roca artificial amb dues parets. Una, de 110 metres quadrats amb una alçada de nou metres, 6 vies i 24 nivells. L’altra, una cova boulder de 59 metres quadrats.

Des del Palau de Gel s’han establert diferents modalitats de tarifes. Hi ha entrades diàries i, també, abonaments mensuals i anuals. El rocòdrom podrà ser utilitzat per qualsevol persona, tot i que els menors de vuit anys ho han de fer acompanyats d’un adult. A més, es preveu oferir cursos i tallers.

El projecte de reforma de la instal·lació continuarà durant els primers mesos del 2023. Serà llavors quan s’enllestirà tota la part de millora de l’eficiència energètica i, especialment, el parc aquàtic.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending