Ordino manté la representació dels Contrabandistes a les activitats de Carnaval

El gruix dels actes van dirigits al públic jove, ja que coincideixen amb un període de vacances escolars

Comentaris

Representació dels Contrabandistes.
Representació dels Contrabandistes. COMÚ D'ORDINO

El comú d'Ordino manté la representació dels Contrabandistes es al programa de Carnestoltes, prèvia reserva, si bé no es podrà celebrar el Caldo de Carnaval que oferia l’Hotel Babot a la plaça major per a tota la gent de la parròquia, com a mesura de seguretat sanitària.

El gruix de les activitats de Carnaval van dirigides al públic jove, ja que coincideixen amb un període de vacances escolars que començarà el 15 de febrer. Pel que fa a les inscripcions per a la ludoescola es podran fer en línia, a tramitsordino.ad, per tots aquells usuaris prèviament inscrits, o al serveide Tràmits fins al 10 de febrer.

La plaça Prat de Call serà l’escenari que acollirà la representació teatral dels Contrabandistes, el dilluns 15 de febrer, a les 12 h del migdia, amb la participació de l’Esbart Valls del Nord, la Coral Casamanya, el Grup Artístic d’Ordino i un grup d’actors voluntaris de la parròquia. Serà imprescindible fer la reserva prèvia de localitats a l’Oficina de Turisme, al 878 173, ja que l’aforament tot i fer-se a l’aire lliure, és limitat. La Capsa organitza dimarts 16 de febrer, a les 11 h, un taller gratuït, amb places limitades i reserva obligatòria al telèfon 324 558, dirigit a tots els públics, amb el títol ‘Per Carnaval, posa’t les ales’.

El Punt d’Informació Juvenil organitza per a les vacances una setmana d’activitats, conjuntament amb el Punt 400 de la Massana: dimarts 16, un torneig de futbolí (10 h la Closeta, la Massana); el dimecres 17, a les 11 h, el grup es desplaçarà a Andorra la Vella per anar al 360o Extrem; dijous 18 una sortida amb raquetes de neu a Pal (9 h Coll de la Botella), i l’últim dia, divendres 17 es proposa una sessió de jocs de taula al local del PIJ d’Ordino. Les inscripcions s’hauran de formalitzar al telèfon 878 170 ja que hi ha previst un màxim de sis persones per activitat.

Etiquetes

Comentaris

Trending