Ordino farà una nova subhasta de places de l’aparcament de la Covanella

El comú posarà dimarts vinent a la venda quinze llocs al pàrquing, a un preu de sortida d’entre 18.000 i 24.000 euros

L'aparcament de la Covanella.
L'aparcament de la Covanella. COMÚ D'ORDINO

El comú d’Ordino realitzarà dimarts vinent un nou intent per subhasta places de l’aparcament de la Covanella. Es tracta de la desena vegada que des de la corporació es fa una convocatòria d’aquest estil des de l’any 2011. En aquesta ocasió, són quinze els espais de pàrquing que es volen posar a disposició de la ciutadania.

L’aparcament de la Covanella està situat al vial Carrera Nova, al centre del poble. El 2011, el comú va iniciar el procés per anar venent els diferents llocs d’estacionament de la instal·lació. Molts cops, però, els intents no han reeixit. De fet, amb la del dimarts vinent, ja s’han fet fins a deu convocatòries.

En aquest cas, el comú vol subhastar quinze noves places. El preu de sortida oscil·la entre els 18.013 i els 24.216, amb dites de 500. L’acte estarà obert a tots els ciutadans que hi estiguin interessats. Si algú, prèviament, vol veure els llocs que es posen a la venda, ho pot fer demanant cita al telèfon 878 144, del departament d’Obres i Urbanisme de la corporació ordinenca.  

Etiquetes

Comentaris

Trending