Ordino estrena nova versió en línia del cadastre de la parròquia

La navegació de la interfície està vinculada a Google Maps per oferir la visió satèl·lit i permetre l'accés a les parcel·les i les unitats cadastrals

Una imatge del geoportal
Una imatge del geoportal Comú d'Ordino

El comú d’Ordino ha posat al servei del ciutadà una versió actualitzada del cadastre en línia. Es tracte d’un ‘geoportal’ que substitueix la primera edició presentada el 2015 i que no només incorpora les últimes dades actualitzades, sinó que implica una evolució tecnològica que farà més àgil la consulta als usuaris. De fet, la navegació de la nova interfície està vinculada a Google Maps per oferir la visió satèl·lit i permetre l'accés a les parcel·les i les unitats cadastrals.

Altres millores són un desenvolupament ‘responsive’ per a qualsevol dispositiu i la millora del temps de latència per obtenir la informació que habitualment consulten professionals de l'arquitectura, agents immobiliaris i propietaris. A més a més, les càrregues de dades s’actualitzaran setmanalment (abans es feia trimestralment). Per accedir al web, es pot fer des de la pàgina del comú de la parròquia o directament en aquest enllaç. L’eina digital cadastral va rebre 16.000 visites durant el 2019.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending