Les obres del centre esportiu dels Serradells començaran a principis de novembre

El comú d’Andorra la vella també destinarà 889.000 euros a la remodelació del tram de l’avinguda d’Enclar que va des de Santa Coloma fins a la Margineda

La sessió de comú d'Andorra la Vella celebrada aquesta tarda al Centre de Congressos de la parròquia
La sessió de comú d'Andorra la Vella celebrada aquesta tarda al Centre de Congressos de la parròquia Cristian Cortés

El cònsol menor d’Andorra la Vella, David Astrié ha anunciat aquest dijous en sessió de comú que la setmana passada van rebre l’autorització per part de la Batllia per iniciar les obres al centre esportiu dels Serradells i que començaran a principis del mes vinent, aproximadament. A més a més, s’ha aprovat destinar un total de 445.000 euros en subvencions per a l’organització i promoció d’activitats i serveis esportius, xifra que representa un increment del 10% respecte a l’any passat.

D’altra banda, el comú acabarà la remodelació del tram de l’avinguda d’Enclar que connecta Santa Coloma amb la Margineda invertint 889.000 euros. La iniciativa s’emmarca dins de les inversions que la casa comuna està duent a terme a projectes d’obra pública per reactivar l’economia de la parròquia i no suposarà un increment de la partida, sinó que es reconduiran pressupostos d’alguns projectes que s’ajornaran fins l’any vinent.

Els consellers de la minoria (PS+I) s’han abstingut en la votació de la proposta denunciant la falta d’informació respecte al projecte

Concretament, els diners que es destinaran a les obres sortiran d’iniciatives que inicialment s’havien previst per aquest any, com ara la remodelació del cementiri (100.000€), la partida destinada al museu de la bicicleta (200.000€), la renovació de la pintura dels sostres dels aparcaments públics (50.000€) o la compra de càmeres de lectura de matricules, també pels pàrquings (200.000€).

Els consellers de la minoria (PS+I) s’han abstingut en la votació de la proposta denunciant la falta d’informació respecte al projecte -com ara una memòria explicativa- i la manca de coneixement derivada d’aquesta problemàtica. Per la seva part, el cònsol menor ha lamentat la postura dels consellers, ja que “és una proposta que busca la pacificació de la ciutat i la millora de la qualitat de l’aire, connectant la Margineda amb el centre del país”.

Per últim, Astrié ha declarat que resten a l’espera d’una proposta ferma de Govern per començar la construcció del recinte multifuncional, previsiblement, a la parcel·la que hi ha davant de l’edifici administratiu de Prat de la Creu. Ara per ara, el terreny està llogat per una quantitat de 25.000 euros i s’aprofitarà per guardar vehicles pesats -com poden ser les màquines de retirada de neu-, entre altres coses. El contracte amb l’arrendador finalitza el 31 de març de 2021, per la qual cosa l’equip comunal espera que el projecte s’encamini abans d’aquesta data.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending