S’obren les inscripcions per a les activitats esportives i de lleure de Nadal a Andorra la Vella

Al casal d’infant El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma s’ofereixen 60 places, 200 als cinc campus esportius

Una imatge d'anys anteriors del campus de rítmica.
Una imatge d'anys anteriors del campus de rítmica. Comú d'Andorra la Vella

Aquest matí s’han obert les inscripcions per a les activitats esportives i de lleure que ofereix el comú d’Andorra la vella, de la mà dels clubs, durant les vacances escolars de Nadal per a infants i joves de tres a divuit anys. Hi ha 260 places a disposició, distribuïdes entre cinc campus esportius, on hi ha 200, el casal d’infant El Llamp, que ofereix 30, i la Ludoteca de Santa Coloma, que també té 30.

En aquesta ocasió les activitats tindran lloc entre el dijous 23 de desembre i el divendres 7 de gener. S’organitzaran en grups de convivència, seguint els protocols Covid. D’aquesta manera, fins als sis anys es faran grups de 15 infants i de set a setze anys, de 20 integrants.

Pel que fa a l’oferta, a més del casal d’infants, es proposen cinc campus esportius. En primer lloc, el Campus Llamp-multiesports, que és la novetat d’aquest any, i es dirigeix a infants i joves de vuit a dotze anys. També hi haurà el campus de bàsquet i el de futbol sala, que serà per a nens de cinc a tretze anys. El de rítmica, que serà de sis a quinze anys, i finalment el de kendo, de dotze a divuit anys.

 

Comentaris

Trending