La nova era de Naturlandia alça el teló

L’ecoparc lauredià, que està treballant en el seu redisseny, posa en marxa l’estiu amb l’Airtrekk i el Tobotronc com a reclams a la cota 1.600 i el parc d’animals a la cota 2.000

El Tobotronc continua sent un dels grans atractius del parc lauredià.
El Tobotronc continua sent un dels grans atractius del parc lauredià. naturlandia

La nova etapa que inicia Naturlandia ha alçat aquest dissabte el teló. Nova etapa per les mesures que el coronavirus obliga a adoptar però, i sobretot, per l’arribada d’una nova direcció general encapçalada per Xabier Ajona. L’ecoparc lauredià ha posat en marxa la temporada estiuenca amb  l’Airtrekk i el Tobotronc com a reclam a la cota 1.600 i el parc d’animals a la cota 2.000.

Naturlandia aprofitarà l’estiu per recuperar la confiança de clients ja habituals i, sobretot, per dissenyar el nou tarannà que es vol donar a la proposta turística de la Rabassa laurediana. Aquesta etapa estiuenca s’allargarà fins al 13 de setembre. Una de les novetats principals, per exemple, és el fet que s’ha de sol·licitar cita prèvia per poder pujar al Tobotronc. A banda de garantir d’aquesta forma l’aforament recomanat per combatre la propagació del virus, també es pretén d’aquesta manera que el giny guanyi en seguretat i els usuaris puguin usar-lo amb més comoditat.

Sense perill d’aglomeracions i, en conseqüència, poder fer la baixada amb més tranquil·litat. Naturlandia ha obert a la cota 1.600 el restaurant ‘La Cafeteria, l’Airtrekk i el Tobotronc, i a la cota 2.000 el parc d’animals, amb l’espai granja i l’aula de natura, potenciant les visites guiades, així com les activitats principals.

Comentaris (2)

Trending