La nova deixalleria de Sant Julià entrarà en funcionament l’estiu de l’any vinent

El Govern i el comú lauredià han signat el conveni per la cessió d’un terreny d’accés a la infraestructura

Comentaris

Majoral i Filloy després de la signatura de l'acord.
Majoral i Filloy després de la signatura de l'acord. SFGA/J.A.VILADOT

El Govern i el comú de Sant Julià de Lòria, han signat aquest divendres el conveni pel qual l'executiu cedeix un terreny de 35 m2 per a facilitar l’accés a la nova deixalleria. Amb aquesta cessió s’abaratiran els costos de la infraestructura, que es construirà a principis de l’any vinent i estarà en marxa durant l’estiu.

 

 

 

Sant Julià de Lòria disposarà l’any vinent d’una nova deixalleria comunal després que l'esllavissada a la Portalada del 2019 inhabilités el magatzem comunal que la corporació té ubicat a la zona. El cònsol major lauredià, Josep Majoral, ha anunciat que el comú ja disposa del projecte constructiu de la nova deixalleria, i la voluntat és iniciar el projecte "tan aviat com sigui possible”.

La parcel·la triada pel comú lauredià per promoure la construcció de la nova deixalleria –situada a la CG-1– confronta, per un dels costats, amb un terreny propietat del Govern. La parcel·la del comú disposa d’accés rodat, tot i que, a causa de les condicions geomètriques concretes de la vialitat, l’accés de camions i altra maquinària a la nova deixalleria es veuria beneficiat en el cas que aquests vehicles poguessin transitar per una petita part, d’uns 35 m2, de la parcel·la propietat del Govern, tant en la fase de construcció de la nova deixalleria, com també en la fase posterior d’explotació.

En aquest sentit, el ministre Filloy ha posat en relleu que “el conveni ajudarà als lauredians a disposar d’una millor infraestructura en aquesta matèria”.

Comentaris

Trending