Naturlandia organitza una sortida nocturna amb sopar i visita als llops

La iniciativa arriba després de la bona acollida que va tindre l’observació de les pluges de meteors a l’agost

Comentaris

Una activitat nocturna al parc d'animals de Naturlandia
Una activitat nocturna al parc d'animals de Naturlandia Naturlandia

Naturlandia ha organitzat un esdeveniment nocturn coincidint amb la nit de la lluna plena del pròxim 2 de setembre. L’activitat consistirà en una visita al recinte dels llops del parc d’animals amb el guia i els cuidadors. Posteriorment hi haurà un sopar al restaurant ‘La Borda’, i ja ben entrada la nit, es farà una activitat on s’intentarà escoltar els udols dels llops i altres sorolls nocturns d’animals del bosc.

Vista la bona acollida de la darrera activitat d’observació de les llàgrimes de Sant Llorenç, la qual va congregar mig centenar de persones a les instal·lacions de la Cota 2000, el parc d'aventures de Sant Julià de Lòria ha decidit organitzar un nou esdeveniment nocturn, en aquest cas vinculat a les llegendes dels llops i els mites que l’envolten amb la lluna plena.

D’aquesta manera, la primera part de la iniciativa consistirà en una visita al recinte dels quatre llops per observar i conèixer les curiositats més rellevants de la vida d’aquests animals al parc. Després, se celebrarà un sopar al restaurant ‘La Borda’, que constarà de menjar tradicional de muntanya i productes de temporada. A més a més, hi haurà un menú per adults i un altre per infants. Finalment, es farà una sortida per a intentar sentir udols i altres sorolls nocturns també animals del bosc de la Rabassa, tot acompanyat del guia i els cuidadors dels animals.

Les persones interessades poden fer la reserva a través de la web del parc, on trobaran informació de l’activitat.

Etiquetes

Comentaris

Trending