Naturland treu pit dels resultats de l’estiu: un 5% més de facturació que el 2022

El parc lauredià ha mantingut un nombre similar de visitants (prop dels 50.000) però es destaca el fet d’haver pogut incrementar la despesa mitjana que fan a les instal•lacions

Un visitant de Naturland prova una de les atraccions.
Un visitant de Naturland prova una de les atraccions. naturland

Naturland ha rebut, al llarg dels mesos d’estiu, prop de 50.000 visitants. La xifra, a més, ha vingut acompanyada d’un increment substancial de la facturació de l’ecoparc laurdià. Del 5%, segons s’assegura en un comunicat. Per al seu director, Xabier Ajona, es pot parlar d’un “balanç positiu”, especialment pel fet que, més enllà dels clients que han estat a les instal·lacions, la seva despesa mitjana ha crescut un 7%.

D’aquesta forma, s’assegura, es manté la “tendència positiva” de les passades temporades. El nombre de visitants es manté a un nivell similar al de l’estiu del 2022 (vora els 50.000). En canvi, el que ha millorat és la despesa que fan un cop estan al parc temàtic. Així, aquesta ha crescut un 7%. Resultat? Un increment de la facturació del 5%.

“Enguany ha estat un bon estiu, on els resultats -sobretot del mes d’agost- , concentrant els dies més forts entre el 14 i el 24 d’agost, ens han permès tancar amb un balanç positiu, sobretot perquè hem aconseguit augmentar en prop d’un 7% la despesa mitjana del nostre visitant”, ha comentat Ajona. En resum, considera que la temporada “ha estat molt positiva” i ha volgut recordar que “ja veníem d’un estiu molt difícil de superar i la realitat és que ha estat millor”. Es valora especialment “el bon nivell de gent i el fet que en oferir nous productes ha augmentat el consum mitjà”.

En aquest sentit, es considera que l’acollida dels nous productes, com ara  l’N’boscat i el Forestline, ha ajudat a aconseguir aquests resultats. També es destaca el funcionament de les activitats a la Cota 2000 i de l’oferta gastronòmica. Algunes de les activitats, com ara el bike center o les excursions a cavalls romandran en marxa fins al 15 d’octubre, data a partir de la qual es començarà a preparar la campanya d’hivern.

Comentaris (8)

Trending